2024-05-04

Майбутні фінансисти вдосконалили ключові фахові навички на базі відділення АТ «Sense Bank»

У рамках вивчення дисципліни «Ділові комунікації та етика банківського бізнесу» студенти ННІ фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки відвідали серію практичних занять на базі відділення АТ «Sense Bank». Майбутні фахівці вдосконалили навички ділової комунікації та поглибили знання етичних норм ведення банківського бізнесу.

Майбутні фінансисти вдосконалили ключові фахові навички на базі відділення АТ «Sense Bank»

У рамках науково-освітнього співробітництва кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» зі стейкхолдером університету - АТ «Sense Bank» здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що здобувають ключові фахові компетенції у рамках освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» та «ІТ-фінанси», відвідали серію практичних занять на базі відділення АТ «Sense Bank».

Широкі можливості для якісної професійної підготовки студентів бакалаврського рівня спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок забезпечуються практико-орієнтованим підходом до навчання, тому 19 квітня та 1 травня на базі відділення банківської установи для студентів першого курсу провели практичні заняття з дисципліни «Ділові комунікації та етика банківського бізнесу».

Майбутні професіонали під керівництвом кандидатки економічних наук, доцентки кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки Оксани Вовченко в реальних умовах ознайомилися з основними етапами комунікаційного процесу: знайомство, виявлення потреб клієнта, презентація продуктів, робота із запереченнями, налагодження контакту та прощання.

Студенти активно задавали питання та обговорювали принципи службового етикету, норми поведінки керівника з підлеглими, правила етикету індивідуального робочого місця та питання конфіденційності й безпеки офісних документів.

За словами кандидатки економічних наук, доцентки кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксани Вовченко, освітні візити та залучення до плідної комунікації працівників фінансової установи є унікальною можливістю для майбутніх фахівців ознайомитися із ефективними практичними кейсами щоденної діяльності працівників банківської установи та набувати і розширювати власний практичний досвід.

«Студенти із задоволенням відвідують практичні заняття, які відбуваються у реальних умовах та успішно вдосконалюють ключові фахові компетентності, маючи можливість спостерігати за роботою фахівців.

Викладачі та студенти кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки висловлюють слова щирої вдячності керівниці Навчального банку кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Марині Турченко за сприяння в організації подібних зустрічей, дирекції АТ «Sense Bank», завідувачці відділенням Оксані Левчук та колективу банківського відділення за цікаве та мотивуюче спілкування. Наші студенти мають можливість удосконалювати фахові компетентності в умовах реальної банківської діяльності, що робить випускників університету конкурентоспроможними на сучасному ринку праці», - прокоментувала науковиця.

Нагадаємо, раніше студенти-фінансисти ознайомилися з актуальними напрямами організації банківського бізнесу на базі відділень АТ «Sense Bank».

Нещодавно політехніка отримала відзнаку Національного банку України за активну участь у Всесвітньому тижні грошей.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»